Comunicat de la World Federation Science Journalists sobre el tractament informatiu de l’ebola

L’ACCC està integrada en aquesta entitat mundial

La World Federation of Science Journalists (WFSJ) ha emès un comunicat en el qual lamenta la qualitat de la comunicació que s’ha fet fins ara arran de la irrupció del virus de l’ebola. Per millorar-la, des de la federació reclamen a les autoritats que comptin amb els periodistes científics i els seus coneixements, formació i experiència per transmetre les informacions i ajudar a sensibilitzar la població, a més de recordar la necessitat d’informar amb rigor i recomanar etiquetes per a informar d’aquest tema a Twitter.

 

 

Podeu llegir el comunicat en anglès fent clic aquí i en francès en aquest enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *