Oberta la convocatòria del concurs de cartells per a la 19a edició de la “Setmana de la Ciència”

El termini de presentació de propostes finalitza el proper 5 de setembre

La dinovena edició de la Setmana de la Ciència ja està programada per als dies compresos entre el 14 i el 23 de novembre, i un any més es torna a fer una crida des de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) a aquells interessats a aportar el seu granet de sorra a aquesta cita en el calendari mitjançant la participació en el concurs de cartells per a aquest esdeveniment.

 

Tenint en compte que aquest 2014 és l’Any Internacional de la Cristal·lografia i el de la Biotecnologia, la temàtica del cartell ha d’estar lligada a algun d’aquests dos àmbits. D’entre tots els dissenys presentats, se seleccionarà el que serà el cartell representatiu de la Setmana de la Ciència.

 

El termini de presentació d’obres acaba el 5 de setembre i fins a aquesta data tothom podrà presentar un màxim de tres propostes al concurs. El cartell guanyador serà l’encarregat de fer d’estendard promotor de l’esdeveniment i, a més, el seu autor rebrà una compensació econòmica de 1.000 euros.

 

En aquest enllaç es poden consultar les bases del concurs per a tots aquells que s’animin a participar.

 

La Setmana de la Ciència

Amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania, del 14 al 23 de novembre del 2014 se celebrarà la Setmana de la Ciència a Catalunya. Unes dates en què s’organitzen activitats entorn de les temàtiques protagonistes de l’any -Cristal·lografia i Biotecnologia-, que seran els eixos principals al voltant dels quals girarà la programació de la majoria dels esdeveniments que es programin. Des de jornades de portes obertes a xerrades, tallers científics i exposicions dirigits a tot tipus de públics: totes les activitats relacionades amb la ciència i la tecnologia tenen cabuda en aquest espai.

 

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb el suport de l’ACCC, a més de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Vic, la Universitat Internacional de Catalunya, la Universitat Abat Oliva, l’Institut d’Estudis Catalans, el Consejo Superior de Investigaciones Científicas, l’Institut de Cultura de Barcelona, la Reial Acadèmia de les Ciències i Arts de Barcelona, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *