La ciència està servida

El proper 24 de juliol està programada una nova cita “Beer for Science”

Prèviament a les vacances d’estiu, l’Associació Catalana de Comunicació Científica convoca una nova quedada Beer for Science a Barcelona, trobada informal de comunicadors científics i de totes les persones interessades per la ciència en un bar. Posant una cervesa com a pretext per parlar de ciència i divulgació científica, el proper 24 de juliol ­-a les 19.00– tindrà lloc una nova cita de Beer for Science al pub La Xalupada (Carrer de la Diputació, 200).

 

Assistents a una trobada anterior (foto: ACCC)

 

Per assistir no cal inscripció prèvia, només cal tenir interès per la ciència i ganes d’endinsar-se a dialogar sobre la comunicació i la divulgació científica bé sigui amb participants d’aquest àmbit professional o amb alguns dels membres de l’ACCC, entitat promotora d’aquesta trobada informal que es porta celebrant des del 2012 en diversos bars de la ciutat comtal.

 

Beer for Science és un context en el qual promoure debats sobre la ciència o introduir innovadors temes amb la perspectiva i experiència en divulgació científica, així com per establir contactes entre els múltiples participants que hi assisteixen.

 

És possible compartir o llegir els comentaris sobre la iniciativa a Twitter amb l’etiqueta #bfsbcn i consultar les cròniques d’anteriors edicions com la del passat juliol o la de juny de 2012.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *