Barcelona acull la semifinal de «FameLab» amb el suport de l’ACCC

Concurs internacional de monòlegs científics

FameLab, un concurs internacional de monòlegs científics que va néixer el 2005 a partir d’una idea original del Festival de Ciència de Cheltenham, viurà enguany una nova edició. La preselecció dels semifinalistes de tot l’Estat Espanyol tindrà lloc el proper 21 de març, a les 22.30h. al teatre Poliorama de Barcelona (Rambla dels Estudis, 115). Les entrades, que ja estan a la venda a un preu de 10 euros, es poden comprar fent aquí.

 

A la fase semifinal que acollirà la capital catalana hi participarà un jurat especialitzat en què participarà Cristina Ribas, presidenta de l’ACCC, entre d’altres. El maig vinent, la ciutat de Madrid serà la seu de la final estatal per triar la candidatura espanyola que participarà a la final internacional, prevista a la ciutat anglesa de Cheltenham, del 3 al 8 de juny.

 

El principal objectiu d’aquest concurs és fomentar la divulgació de la ciència identificant, formant i donant a conèixer nous talents i nous portaveus entre el col·lectiu científic, mitjançant un format innovador, el monòleg científic. La participació espanyola és una iniciativa de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), juntament amb el Ministeri d’Economia i Competitivitat i el British Council, i el suport de la Fundació “la Caixa”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *