Science Bits cerca un editor o autor de continguts multimèdia de ciència per a Educació Secundària

Oferta laboral

Les persones candidates hauran de ser titulades en Física, tenir experiència en el camp de l’educació i el de la creació o de l’edició de continguts educatius científics. Science Bits valorarà els treballs realitzats anteriorment com a autors o editors de continguts educatius, l’experiència docent en l’Educació Secundària Obligatòria, en divulgació científica i en el treball en equip.

 

L’entitat ofereix un contracte laboral indefinit a jornada completa. Les persones interessades han d’enviar el seu currículum vitae i una carta de presentació a l’adreça de correu electrònic rrhh@science-bits.com.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *