L’International Center for Agricultural Research in the Dry Areas (ICARDA) ofereix diferents llocs de feina

Ofertes laborals per a treballar a Síria

L’International Center for Agricultural Research in the Dry Areas (en català, Centre Internacional d’Investigacions Agrícoles en Zones Àrides) (ICARDA) és una organització internacional autònoma, sense ànim de lucre, amb seu a Aleppo (Síria) recolzada pel Consultative Group on International Agricultural Research (CGIAR). L’ICARDA es dedica a la millora dels mitjans de subsistència dels recursos als països en vies de desenvolupament a les zones àrides mitjançant la millora dels aliments, de la seguretat i de l’alleugeriment de la pobresa a través de la recerca agrícola i l’ús equitatiu i la conservació dels recursos naturals.

 

Podeu consultar les ofertes laborals fent clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *