Obertes les inscripcions per a una nova edició del Campus Gutenberg

L‘ACCC torna a coordinar una sèrie de microdiàlegs

El 16 i 17 de setembre el Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona acollirà una nova edició del Campus Gutenberg, amb l’objectiu de donar cita a persones que es dediquen a la comunicació científica de tot l’Estat. L’organització ja ha publicat el programa d’activitats i és possible realitzar la inscripció que té com a termini el 9 de setembre.

 

La participació de l’ACCC

A més de comptar amb la presència de molts associats a totes les activitats, l’ACCC torna a responsabilitzar-se de la coordinació d’una sèrie de microdiàlegs amb experts relacionats amb diferents aspectes que tenen a veure amb la comunicació i divulgació científiques. Els microdiàlegs tenen una durada d’una hora amb una participació limitada de fins a 50 persones per sessió. L’exposició del ponent finalitza amb un petit debat amb els assistents.

 

Els microdiàlegs tindran lloc de forma simultània el 16 de setembre, de 12.15 a 13.15, sobre les següents temàtiques: Slow Journalism en ciencia, amb Esperanza García, coordinadora de l’Agencia SINC; Ús de les arts escèniques en la divulgació científica, amb Susana Eva Martínez, de l’Institut de Ciència i Teatre (InCiTe); ¿Es posible divulgar la investigación del cáncer entre niños de primaria?, amb Ángela Monasor d’EscueLab; La Ciència Al Teu Món, amb Roberto Torres; Comunicació en salut global, amb Pau Rubio, responsable de comunicació de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i Raül Toran, vicepresident de l’ACCC; Proyecto Conec: portal web de comunicación de la ciencia, amb Vicent J. Martínez; Viu la recerca amb la Laura i el Joan o com divulgar la recerca científica a les escoles (ponent per confirmar); El projecte Diari Jove El Periódico (ponent per confirmar) i Laboratori d’Aprenentatge Científic: Un espai d’expressió i experimentació científica i tecnológica, amb Clara Macià i Pol Bartrés.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *