L’ACCC us convida a veure la final de «FameLab»

A l’Espai Mandarina de Barcelona

Demà, dimarts 14 de maig, tindrà lloc, a les 21.00, la final de FameLab, un concurs internacional de monòlegs científics que té lloc a Madrid, segons una idea original del Festival Cheltehham desenvolupada a l’Estat espanyol per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia i el British Council. Un grup de socis i sòcies de l’ACCC veurà aquesta final a l’Espai Mandarina de Barcelona (Carrer Montseny, 12 08012 Barcelona). L’ACCC us convida a venir a aquest Espai per veure-la. En cas de voler assistir-hi escriviu a espai@lamandarinadenewton.com

 

La final

A la final de demà, que serà retransmesa en directe per Internet, vuit candidats lluitaran, amb humor i imaginació, per ser el representant espanyol a la gran final internacional del Festival de Cheltenham, que tindrà lloc al Regne Unit entre el 3 i el 9 de juny.

 

Aquests són els vuit participants a la final de FameLab Espanya: Miguel Abril Martí, Daniel García Jiménez, Helena González Burón, Oriol Marimon Garrido, Irene Olga Port Giménez, Eduardo Sáenz de Cabezón Irigaray, Javier Santaolalla Camí i Manuel Tardáguila Sancho.

 

El jurat que triarà el millor monologuista estarà composat per la periodista Pilar Tabares, el còmic Flipy, el físic i divulgador Daniel Jiménez i el guanyador de FameLab 2012, Dídac Carmona.

 

Més informació del FameLab al seu web.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *