Participa a la jornada entre periodista científic sènior i júniors

Joaquim Elcacho, periodista del diari Avui, conduirà la trobada el 17 de maig al Col·legi de Periodistes de Catalunya

Què s’ha de fer per a convertir-se en periodista científic? Com és la feina del periodista especialitzat en Ciència? Quines avantatges té respecte a altres especialitats? Què ha canviat a la professió? Quin futur li depara? Per a intentar resoldre totes aquestes qüestions i altres que sorgeixin entorn a elles, la Unitat de Cultura Científica (UCC+i) de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) organitza una trobada entre Joaquim Elcacho, periodista científic sènior del diari Avui, amb periodistes, comunicadors científics júniors i amb futurs professionals el dimarts 17 de maig de 12.00 a 13.30 al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10).

La idea d’aquesta trobada és fer un intercanvi d’experiències en la comunicació científica entre el periodista sènior i els nous o futurs comunicadors.

 

L’activitat es gratuïta, però amb places limitades. Si hi vols participar, has d’enviar un correu electrònic a comunicacio@accc.cat.

Reportatge publicat per Joaquim Elcacho a l’Avui (per veure’l amb detall fes clic aquí)

 

Breu resum biogràfic del ponent

Joaquim Elcacho (Barcelona, 1958) és periodista especialitzat en Ciència i medi ambient. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Membre del Col·legi de Periodistes de Barcelona. Va ser president de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) (2000-2006). Des de 1994 és redactor del diari Avui i des de 2006, assessor de l’ACCC.

 

Informació d’interès:

Trobada entre periodista sènior i júniors.

Dimarts 17 de maig de 12.00 a 13.30.

Col·legi de Periodistes de Catalunya. Rambla de Catalunya 10, Barcelona. Veure mapa.

Per a participar-hi, has d’escriure a comunicacio@accc.cat.

Acte gratuït.

 

T’hi esperem! Apunta’t ara a comunicacio@accc.cat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *