Participa a «Ciencia en redes» amb un descompte per a membres de l’ACCC

L’esdeveniment tindrà lloc a Madrid el 17 de maig

Ciencia en redes és un esdeveniment destinat a periodistes, investigadors, comunicadors, museògrafs, institucions i empreses dedicades a la ciència i la R+D+I. És la primera trobada de l’Estat espanyol destinat específicament a la formació 2.0 en ciència i tecnologia. Aquest esdeveniment, eminentment pràctic, organitzat per l’Asociación Española de Comunicación Científica (AECC), persegueix convertir-se en la referència de debat dels camps on el món de la ciència i els científics poden aprofitar noves formes de comunicació.

 

Els socis i sòcies de l’ACCC que vulguin assistir-hi gaudiran d’un descompte del 25% a la inscripció, que tindrà un cost final de 30 euros.

 

L’objectiu de la trobada, que es durà a terme el 17 de maig a la Casa Encendida de Madrid (Ronda de Valencia, 2), és proporcionar els recursos a les persones que es dediquen a la ciència per aprofitar les possibilitats que ofereixen noves eines digitals, com ara les xarxes socials. Ciencia en redes vol debatre les estratègies a seguir per impulsar, com indica l’organització, la ciència 2.0.

 

En cas de voler participar-hi, cal inscriure-s’hi al web de l’esdeveniment fent clic aquí. Per certificar la pertinència a l’ACCC, podeu escanejar el vostre carnet de l’associació i adjuntar-lo al camp corresponent del formulari d’inscripció.

 

Hi ha més informació sobre el programa i els ponents al web de Ciencia en redes fent clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *