Viatja amb una beca al centre d’estudis nuclears del sud de França

Borsa d’estudi EUSJA a Cadarache

L’ACCC comunica als seus membres la possibilitat d’accedir a una beca per participar en un study trip (en català, “viatge d’estudis”) els propers 22 i 23 d’abril a França. Aquelles persones participants gaudiran de les despeses d’àpats i allotjament cobertes per conèixer el centre d’estudis nuclears situat a la localitat francesa de Cadarache. Les beques per participar-hi són coordinades a través de l’European Union of Science Journalists’ Associations (EUSJA). Els organitzadors finançaran dues nits en un hotel a Aix-en-Provence i els àpats per a 15 periodistes membres d’alguna associació sòcia de l’EUSJA, com ara l’ACCC. En cas de tenir interès en participar-hi i gaudir d’una de les beques, cal escriure un correu electrònic a secretaria-tecnica@accc.cat, abans del 28 de març, amb les següents dades: nom i cognoms, lloc i data de naixement, domicili particular, nacionalitat, mitjà de comunicació per al qual es treballa, adreça de correu-e i número de telèfon mòbil.

 

Hi ha més informació de l’esdeveniment al web de l’EUSJA.

 

La visita
Aquest study trip està promogut per l’International Thermonuclear Experimental Reactor (ITER), un projecte d’estudi internacional de la fusió nuclear en el que hi participen la Unió Europea, la Xina, l’Índia, els Estats Units d’Amèrica, el Japó, Corea del Sud i Rússia. Hi ha més informació sobre l’ITER al seu web fent clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *