Participa a una visita per a periodistes sobre biotecnologia, medicina i recerca en salut a Copenhaguen

Borsa d’estudi EUSJA

L’European Union of Science Journalists’ Association (EUSJA) anuncia la convocatòria de 8 beques per a periodistes membres de les seves entitats, entre les que figura l’ACCC, per participar en un viatge guiat a Copenhaguen durant tres dies per tractar aspectes relacionats amb la biotecnologia, la medicina i la recerca en salut als països entorn al mar Bàltic. Els participants gaudiran de les despeses d’allotjament i àpats cobertes durant aquest viatge d’estudis que tindrà lloc a la capital danesa del 28 al 30 de maig. En cas d’estar interessat en participar-hi i gaudir d’una de les beques, cal escriure a secretaria-tecnica@accc.cat, abans del 21 de març.

 

El viatge està finançat per la Baltic Sea Region a través del Baltic Sea Health Region HealthPort project. Podeu conèixer més detalls sobre aquesta entitat al seu web fent clic aquí.

 

Podeu llegir més detalls sobre l’organització de l’esdeveniment descarregant el programa fent clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *