Apunta’t a les Jornades d’Extensió Estadística de l’Idescat

L’ACCC posa a disposició dels seus membres dues inscripcions  gratuïtes que seran designades per ordre d’inscripció

L’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat), en col·laboració amb la Societat Catalana d’Estadística, posa en marxa les «Jornades d’Extensió Estadística» adreçades a professionals d’àmbits diversos, per a entendre i interpretar l’estadística que pot tenir un paper important a l’hora de donar un valor afegit a la informació que ofereixen. 

 

La primera d’aquestes trobades serà la «Jornada d’extensió estadística per a periodistes», que se celebrarà el 18 de maig del 2012. Aquest acte s’adreça als professionals del mitjans de comunicació que comparteixen la dificultat d’explicar la complexa realitat actual, farcida de xifres, índexs, percentatges i dades difícils d’interpretar. L’Idescat vol donar eines per facilitar aquesta lectura, ampliar la mirada a les possibilitats de les noves tecnologies i recollir la visió dels professionals sobre els problemes de la comunicació estadística adreçada al gran públic.

 

La jornades tenen un cost de 50 euros. L’ACCC posa a disposició dels socis i sòcies dues inscripcions gratuïtes, que seran designades per ordre d’inscripció, enviant un correu electrònic a secretaria-tecnica@accc.cat

 

Trobareu més informació sobre com realitzar la inscripció fent clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *