«16 científiques catalanes», a la Casa Orlandai

A partir del 6 de març

Les exposicions de l’ACCC continuen voltant, de forma que 16 científiques catalanes torna a Barcelona. A partir del proper 6 de març la mostra, que vol reflectir el pes de les dones al món de la recerca científica catalana, estarà oberta al públic al barceloní barri de Sarrià.

La Casa Orlandai (Carrer de Jaume Piquet, 23) mostrarà fins al 30 de març el perfil de 16 investigadores catalanes o que treballen a Catalunya. Per combatre el tòpic que la ciència – especialment les branques considerades més dures- és cosa d’homes, l’exposició, premi internacional de ciència i dona al Festival Ciencia en acción 2011, mostra dones que treballen en àmbits molt diversos de la recerca.

 

 

La mostra l’any passat va guanyar un premi a Ciencia en acción (foto: Miquel Baidal)

 

 

Més informació al bloc de 16 científiques catalanes.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *