Participa a una trobada sobre pesca europea a Irlanda amb totes les despeses cobertes

La convocatòria, del 26 al 30 de setembre, és només per a periodistes de mitjans de comunicació

Internews i l’Earth Journalism Network (EJN) organitzen unes jornades de treball per a periodistes sobre la política comunitària pesquera, que tindran lloc a Dublín del 26 al 30 de setembre. La convocatòria inclou totes les despeses pagades: viatje d’anada i tornada a Irlanda, hotel i dietes. Els interessats hauran de ser periodistes de la Unió Europea que treballin en mitjans de comunicació. El formulari de sol·licitud s’haurà d’omplir abans del 8 d’agost.

 

Els continguts

Aquestes jornades de conferències estaran dirigides pel veterà periodista Paul Brown i reunirà al menys a un dotzena de comunicadors a Dublín per a aprendre dels experts en política pesquera comunitària, estudiar les seves reformes i els efectes a nivell local. El taller inclourà l’oportunitat de fer preguntes als principals actors europeus en l’àmbit de la pesca. Els participants visitaran un port de pescadors per al treball de camp i per la possible realització d’entrevistes.

 

Les jornades volen formar als interessats sobre les competències periodístiques necessàries per a la presentació d’informes sobre qüestions ambientals.

 

EJN informa que respectarà la total independència editorial dels periodistes, qui «tindran la llibertat d’informar com millor els sembli. No obstant això, requerim que els convidats que assisteixin participin en els tres dies del programa de capacitació, proporcionin còpies o resums de la història que produeixen per a la seva publicació al nostre lloc web, i mostrin una actitud col·laboradora cap a altres periodistes en el grup. Un dels beneficis importants d’aquest programa serà l’oportunitat per als periodistes per intercanviar opinions i informació amb els seus companys periodistes de tota Europa».

 

Per a més informació feu clic aquí o contacteu amb Morgan Williams a través de mwilliams@internews.eu

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *