L’ACCC assisteix a ComCiRed 2010

L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), a través de la seva Unitat de Cultura Científica (UCC+i), assistirà els dies 25 i 26 de novembre al Congrés “Comunicar Ciència en Xarxa 2010” (ComCiRed) que es celebrarà a València, organitzat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i la Red de Universidades Valencianas para el fomento de la I+D+i (RUVID).

 

Aquesta segona edició de ComCiRed es configura com un punt de trobada i un lloc de treball i reflexió perquè els responsables de les UCC+i puguin establir les bases del seu futur a partir de l’experiència prèvia des d’aquests tres anys que porten en funcionament.

Recordem que l’any passat, la FECYT i l’ACCC van organitzar la primera edició d’aquest Congrés, amb gran èxit. L’objectiu de la primera edició era l’anàlisi de la situació actual de les xarxes de comunicació de la ciència, la posada en comú de bones pràctiques en cadascuna de les tres xarxes (Xarxa de UCC+i, Xarxa de Museus Científics i Xarxa de Coordinadors Autonòmics), la coordinació conjunta d’activitats i la generació de fluxos de treball i comunicació que potenciessin a les entitats que formen part de les xarxes.

Us mantindrem informats de tot el que es tracti en els propers dies a València.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *