Divulgació extrema

El cicle audiovisual “Calaix de ciència” ha arrencat fort. Organitzat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica, amb la col·laboració de l’Observatori de la Comunicació Científica de la UPF, la primera projecció, que va tenir lloc el passat dimarts 26 d’octubre, es va dedicar al documental “Univers Extrem”. Llegeix la trepidant crònica escrita per Octavi Planells.

 

Cristina Ribas, vicepresidenta de l’ACCC, va realitzar la presentació d’aquest nou cicle que, un dimarts de cada mes, portarà a l’Auditori del Campus de la Comunicació una projecció o conferència amb la intenció de despertar el debat científic entre els assistents. La propera sessió serà el 30 de novembre i tractarà sobre realitat virtual, amb l’emissió de la pel·lícula Tron (1982). Envia’ns les teves propostes a comunicacio@accc.cat. T’esperem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *