Nou cicle audiovisual: “Calaix de ciència”

L’Associació Catalana de Comunicació Científica, en col·laboració amb l’Observatori de la Comunicació Científica (UPF) organitza “Calaix de ciència”, un cicle audiovisual dedicat a la informació i a la divulgació científica més actual, on també hi haurà espai per al debat. Des d’aquest dimarts 26 d’octubre, un dimarts de cada mes a les 18:30, teniu una cita a l’Auditori del Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (Roc Boronat 138, Barcelona).

 

El cicle arrenca amb la projecció del documental “Universo Extremo“, una projecció que ens presenta com el telescopi Magic detecta i analitza els raigs gamma que arriben a la Terra des dels llocs més convulsos de l’univers. A més, per comentar el documental, comptarem amb la presència de la seva directora, María Teresa Soto i del productor José Ignacio Latorre, director del Centro de Ciencias de Benasque Pedro Pascual. Descarrega’t aquí el cartell.

Us hi esperem!

Les properes sessions seran els dimarts 30-11, 14-12, 25-01, 22-02, 29-03…

Anirem informant de la programació, sobre la qual esperem també els vostres suggeriments mitjançant l’adreça comunicacio@accc.cat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *