“16 Científiques Catalanes” a Girona, coincidint amb la Nit de la Recerca

L’Associació Catalana de Comunicació Científica, amb la col•laboració del Departament d’Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología – Ministerio de Ciencia e Innovación, presenta l’exposició “16 Científiques Catalanes”. La mostra s’inaugura demà, divendres 24 de setembre, a la Biblioteca del Campus de Montilivi de la Universitat de Girona, a les 18:00 hores, coincidint amb la inauguració de la Nit de la Recerca.

L’exposició
La mostra es basa en el perfil de científiques en actiu que treballen tant en universitats com en centres de recerca i empreses a Catalunya, com per exemple la investigadora gironina en química computacional Sílvia Simon, la investigadora biomèdica Lina Badimon, l’astrònoma Carme Jordi, la física Lourdes Vega, l’oceanògrafa Marta Estrada o l’arqueòloga Assumpció Vila.

Aquesta exposició, que compta amb un bloc per poder ampliar la informació http://16cientifiquescatalanes.blogspot.com/, vol posar de manifest el paper fonamental de la dona en l’avançament de la ciència en la nostra societat. Estarà oberta al públic des del 24 de setembre fins finals de novembre.

 

PROGRAMA
Divendres, 24 de setembre de 2010
18h – Inauguració de l’exposició “16 Científiques Catalanes”
Coincidint amb la inauguració de la NIT DE LA RECERCA.

 

Biblioteca del Campus de Montilivi‎
Campus Montilivi. 17071 Girona
Tel.: 972 41 83 98. Fax: 972 41 83 61
biblioteca.montilivi@udg.edu

 

Exposició oberta del 24 de setembre fins finals de novembre.
Horari d’obertura, de dilluns a divendres de 8:00h a 21:30h, i caps de setmana i festius de 9:00h a 20:45h.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *