Sortida a la Fundació Alícia (II)

El passat dissabte 24 de gener socis i simpatitzants de l’ACCC van poder gaudir d’una visita guiada a la Fundació Alícia, un centre tecnològic de recerca i difusió en agroalimentació i gastronomia. La visita fou possibles gràcies a la coordinació de Claudi Mans, membre de la Junta de l’ACCC, i  de Pere Castells, cap del Departament de Recerca Gastronòmica i Científica de la Fundació Alícia.

En Pere Castells féu una introducció sobre què representa la Fundació Alícia, intentant transmetre als assistents la importància de dur les innovacions de l’alta restauració a la societat i, de manera més concreta, a les escoles i als centres hospitalaris. En aquest sentit, una part fonamental dins d’aquest vocació de servei a la societat de la Fundació Alícia són els diversos tallers de divulgació per a escolars, centrats en aspectes d’hàbits saludables d’alimentació, divulgació de les cuines del món, aspectes científics dels aliments, etc.

 

Els assistents van poder entrar fins a la cuina, mai millor dit, de la Fundació Alícia, visitant els “laboratoris” (terme que desagradava a Pere Castells, ja que afirmava que s’havia adonat que eren més cuines que laboratoris) i els despatxos dels investigadors, on en Pere Castells desvetllà una primícia científica: un nou microones que ha patentat la Fundació Alícia. La visita conclogué amb un àpat a la fonda contigua a la Fundació Alícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *