Premi Periodístic de Boehringer Ingelheim

Enguany aquest guardó, dotat amb 24.000 euros, arriba a la seva 22a edició. El premi te dues categories: premsa escrita i mitjans de comunicació i reconeix i premia a tots els periodistes que des de 1985 contribueixen a difondre informació rellevant sobre medicina, prevenció de la salud o sobre qualitat de vida en l’àmbit de la salut humana mitjançant els treballs publicats en mitjans espanyols.

 

Boehringer Ingelheim dóna especial importància a la divulgació de temes que contribueixin a millorar el coneixement de la societat sobre la salut i la qualitat de vida. Aquest premi vol ser una contribució a fomentar i reconèixer la tasca que realitzen els mitjans de comunicació i els periodistes. Al llarg de les seves 21 edicions, en las que han participar més de 1700 periodistes espanyols, Boehringer Ingelheim ha premiat més de 40 professionals, autors de treballs publicats en premsa, radio y televisió.

 

Més informació a: http://www.premioperiodistico.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *