L’ACCC renova la seva junta

El passat dijous 18 de gener l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) va celebrar la seva XXV Assemblea General al Centre Cívic Vil·la Urània, inaugurat recentment, ja que l’ACCC forma part de la Federació d’entitats gestores del centre. 

Seguint l’agenda estatutària, es van celebrar eleccions per a la renovació de la junta directiva. Els nous membres de la junta són Raül Toran a la presidència, Rubén Permuy a la vicepresidència, Elsa Velasco com a secretària general i vocalia de la llista de l’ACCC i Mònica Vilalta com a tresorera.

La nova junta té 8 vocals més: Cristina Ribas a la vocalia de periodisme ambiental i qualitat de l’aire, Jordi Balaguer a la vocalia d’emprenedoria, Jaume Vilalta a la vocalia audiovisual científica, Jordi Diaz a la vocalia d’activitats divulgatives, Anna May a la vocalia científica, Valentina Raffio a la vocalia de relacions internacionals i Jaume Estruch a la vocalia jurídica. 

 

La nova junta vol agrair la feina feta durant els últims anys a l’anterior junta presidida per Cristina Ribas. També expressa el compromís de continuar treballant per promoure la comunicació i la divulgació científica, potenciar les col·laboracions amb les entitats associades i altres institucions relacionades amb la comunicació i divulgació de la ciència i augmentar la interacció amb els socis i sòcies de l’ACCC, entre altres.

 

Des de l’ACCC seguirem desenvolupant projectes d’alt impacte a la societat i als mitjans com Il·lustraciència, Premi Internacional d’Il·lustració Científica, en col·laboració amb el Museu Nacional de Ciències Naturals (MNCN-CSIC) de Madrid, i PerCientEx, Periodisme Científic d’Excel·lència, amb la col·laboració de CosmoCaixa i la Fundació Antoni Esteve. Tots dos projectes han comptat amb el suport de la FECYT en les edicions prèvies.

 

Des de l’ACCC també seguirem col·laborant a l’organització dels Esmorzars de Ciència, amb la col·laboració de Big Van i 7Portes i el suport de l’Obra Social “la Caixa” i Alumni UB, i del campus Gutenberg, organitzat per la UPF, entre altres. A més, aquest any continuarem potenciant el nou grup de comunicació i divulgació de nanociència i nanotecnologia creat al 2017.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *