«Perspectivas Wellcomm de la comunicación 2014»

Al Col·legi de Periodistes de Catalunya

Quines són les tendències actuals de la comunicació? Quins són els canvis que s’esperen al llarg del 2014 en l’exercici de la professió? Amb els conceptes «inspiració, innovació i canvi» com a referents, el dimarts 11 de març, a les 19 hores, la sala de premsa del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya 10, principal, Barcelona) acollirà la presentació del document Perspectivas Wellcomm de la comunicación 2014, a càrrec de Sílvia Albert, directora general de Silvia Albert in Company, i Rosa Matías, directora de projectes de Wellcomm, empresa de recursos humans especialitzada en comunicació. Aquesta assessoria edita des del 2010 una sèrie de pronòstics en el camp de la comunicació i conviden diferents experts de l’àmbit professional a reflexionar sobre allò que consideren que serà tendència els propers mesos. El 2013, el fil conductor del document va ser la necessitat de «reinventar-se».

 

L’acte inclourà un debat obert amb autors del document col·laboratiu que conté noves perspectives sobre inspiració, innovació i canvi en el sector de la comunicació. A més dels autors del document de 2014, també s’espera la participació d’autors d’edicions anteriors.

 

La presentació té el suport de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC). En cas de voler assistir-hi, cal omplir el següent formulari abans del diumenge 9 de març. L’esdeveniment, que es desenvoluparà en castellà, és gratuït.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *