L’ACCC tornar a ser partner del Science Journalism Forum

  • La convocatòria de propostes de ponències és oberta.
  • Els socis i sòcies de l’ACCC gaudiran d’un codi de descompte del 50% en la inscripcióal congrés.

El Science Journalism Forum (SFJ) és el congrés global de periodistes científics en línia més ampli i divers de caire global, ja que reuneix més 1500 assistients de més de 100 països diferents al llarg de cinc dies.

A la seva quarta edició, del 23 al 26 d’octubre, l’SJF23 tornarà a oferir una plataforma en línia en la que professionals de tots els racons del món podran reunir-se i intercanviar idees en l’àmbit del periodisme científic. El fòrum s’organitza en 5 idiomes: anglès, àrab, espanyol, portuguès i francès per facilitar converses significatives i permetre als participants relacionar-se amb una comunitat mundial de periodistes científics.


L’edició d’enguany pretén explorar el tema “A la recerca de les millors pràctiques”, tot reunint les millors pràctiques, eines innovadores i iniciatives d’èxit que han donat forma a l’àmbit del periodisme científic en els darrers anys.

La convocatòria de propostes de ponències és oberta i s’hi poden presentar, en aquests moments, en castellà, portuguès i francès. Pots presentar la teva proposta a través d’aquest formulari.

A la darrera edició, l’ACCC ja hi va participar com a partner i també amb una taula rodona sobre els reptes de la comunicació científica als territoris de parla hispana en la que hi van ser presents grans professionals del sector, com Sofia Cabrera, Javier Cruz, Marcos Valverde, Pampa García i Valentina Raffio.

Els socis i sòcies de l’ACCC gaudiran d’un codi de descompte del 50% en la inscripció al congrés que els donarà accés a totes les ponències que s’imparteixin al llarg de cinc jornades.
Pots adquirir les teves entrades en aquest enllaç.

És una gran oportunitat per conèixer i compartir idees, eines i opinions entorn de la comunicació i el periodisme científics en un ambient global.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *