S’obre la convocatòria dels Premis de Divulgació Científica ACCC 2022

L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) convoca la II edició dels Premis de Divulgació Científica ACCC, per fomentar una millor difusió i posada en valor dels treballs de divulgació de la ciència, així com per reconèixer la tasca dels professionals de la divulgació científica. Aquest any, l’ACCC vol incidir especialment en la creativitat en l’àmbit de la comunicació de la ciència.

Es podran presentar als Premis de Divulgació Científica ACCC projectes realitzats a partir de l’1 de gener de 2021 (finalitzats o en curs a data de la present convocatòria) o creats amb anterioritat a aquesta data i que continuïn en actiu actualment, que promoguin la cultura científica en català i que estiguin relacionades amb l’execució, preparació, promoció, gestió o suport tècnic a la divulgació científica; així com amb la difusió dels resultats i la comunicació social de la ciència, la tecnologia i la innovació, en qualsevol format comunicatiu. En aquesta edició es valorarà especialment la creativitat en termes de formats i dinàmiques innovadores a l’hora de comunicar i divulgar la ciència.

Es concedirà un primer premi amb una dotació de 1.000 € i dos accèssits amb una dotació de 200 € cadascun (subjectes a les pertinents retencions fiscals).

El termini per presentar candidatures finalitza el 2 d’octubre de 2022. Per fer-ho, cal emplenar el següent formulari.

L’últim trimestre de 2022 es resoldrà la convocatòria i es programarà la data per al lliurament de premis.

Consulta les bases en el aquest enllaç.

Els projectes i iniciatives impulsats per l’ACCC compten amb el finançament de les següents entitats col·laboradores: Ciment Català, Fundació AGBAR, Fundació BBVA, Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRi), Fundació “la Caixa”, l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras i la Universitat Internacional de València (VIU).

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *