Scienseed cerca un/a comunicador/a científica junior

Scienseed busca un/a comunicador/a de ciències a temps complet, per unir-se al departament de comunicació. Estan buscant comunicadors disposats a treballar en un entorn dinàmic i vibrant, amb talent i motivació.

Descripció de l’empresa

Scienseed SL és una agència de comunicació científica amb seu a Madrid. La seva feina tracta en el disseny i desenvolupament d’estratègies de comunicació que siguin tant creatives com científiques. A aquest efecte, s’especialitzen en una àmplia gamma de formats, incloent vídeo, animació, web, disseny gràfic, premsa, publicacions, estratègies de mitjans socials, campanyes publicitàries, consultoria de plans de comunicació, activitats de compromís públic, apps i videojocs. Treballen amb clients nacionals i internacionals, i són responsables de la comunicació de grans consorcis de recerca finançats per la Comissió Europea. A més a més, tenen dues línies complementàries de treball: impartir cursos de formació en comunicació científica i dur a terme la recerca per avaluar i augmentar l’impacte de les campanyes.
Per a més informació en profunditat, podeu visitar el seu lloc web (www.scienseed.com) i les seves xarxes socials.

Perfil professional

Actualment busquen un/a ccomunicador/a amb fluïdesa en Català, a més de Espanyol i Anglès. El candidat hauria de tenir almenys un any d’experiència, a temps complet, en comunicació.
El treball contempla les següents tasques: el disseny de comunicacions per a múltiples canals i formats, des de xarxes socials i pàgines web, així com, guions per a animacions o vídeos, creació de comunicats de premsa i participació en el disseny conceptual de campanyes de publicitat. Scienseed treballa amb una varietat de temes i tasques, i cap dia o setmana és exactament el mateix!
La posició requereix l’habilitat de fer malabars en diversos projectes alhora i treballar en equips amb objectius a curt, mitjà i llarg termini. Estan buscant professionals amb una capacitat de resolució de problemes i amb voluntat d’adaptar-se al funcionament d’una empresa petita però en creixement.

Requisits

  • Fluïdea en català, castellà i anglès
  • Com a mínim 1-2 anys d’experiència a temps complet en ciència o comunicació científica*
  • Grau o equivalent en periodisme, comunicació o ciències*
  • Experiència en comunicació multicanal, preferiblement de la relacionada amb projectes científics*

En cas que no compliu un d’aquests requisits però esteu molt motivats per treballar a Scienseed, encara pots aplicar i explicar en la teva carta de portada per què creus que faries sigues adequat per a la posició.

Altres consideracions

  • Les seves oficines es troben a Madrid, però és possible treballar a distància.
  • El salari anual és de 22.000 euros, brut. Això podria augmentar segons el experiència del candidat seleccionat.

Com aplicar

La data límit per a les sol·licituds és de 27 de juny de 2022. Les entrevistes poden començar abans de finalitza el període d’aplicació.

Envia un correu electrònic a careers.scicomm.scienseed.com, adjuntant una carta de presentació i una versió actualitzada del vostre CV. En el títol del correu electrònic ha de ser “Junior Science Communicator” + el teu nom”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *