La Delegació del CSIC de la Comunitat Valenciana busca Cap de Comunicació i Divulgació A2

El CSIC és el major organisme públic d’investigació d’Espanya, de caràcter multisectorial i pluridisciplinar, adscrit al Ministeri de Ciència i Innovació. A la Comunitat Valenciana es troben onze instituts del CSIC, alguns d’ells en col•laboració amb les universitats i organismes públics valencians. Aquests centres abracen les àrees científiques d’humanitats i ciències socials, biologia i biomedicina, recursos naturals, ciències i tecnologies físiques, ciències i tecnologies d’aliments, ciències i agràries, ciències i tecnologies químiques.

A més, el CSIC estableix col•laboracions amb d’altres entitats de forma que, mantenint la titularitat d’origen dels investigadors participants, es produeix una vinculació entre ells amb major vocació de permanència. D’aquesta manera es constitueixen les unitats associades. La Delegació del CSIC a la Comunitat Valenciana representa la Presidència del CSIC en aquesta comunitat autònoma, al front de la qual està el delegat institucional D. Juan Fuster Verdú.

La Delegació del CSIC en la Comunitat Valenciana cerca una persona per cobrir la plaça (en comissió de serveis per a funcionaris del grup A2) al departament de comunicació i divulgació. Només pot optar personal funcionari d’aquest grup.

Tasques:

  • Desenvolupament de tasques de divulgació científica.
  • Organització d’esdeveniments, seminaris, reunions i conferències.
  • Gestió de pàgines web i xarxes socials institucionals. Elaboració i edició de contingut audiovisual i fotogràfic.
  • Es valorarà el coneixement en disseny gràfic.

Lloc de treball:

  • Centre directiu: Consejo Superior de Investigaciones Científicas 
  • Unitat: DELEGACIÓ DEL CSIC A LA COMUNIDAD VALENCIANA 
  • Localització del lloc: VALENCIA

Descripció del lloc:

  • Denominación: Cap de secció
  • Subgrup: A2
  • Administració: Estatal

Les persones interessades en aquesta oferta, es podran posar en contacte amb la gerència: Araceli Escudero Pradas al correu electrònic gerencia.dlgva@csic.es o al telèfon 963622757
Més informació a la seva web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *