El Centre d’Estudis Avançats de Blanes cerca un/a tècnic/a de comunicació

SOBRE EL CEAB

El Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB) és un centre d’investigació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC). En l’actualitat centra la seva activitat investigadora en els àmbits de l’ecologia i la biologia d’organismes, tant de sistemes marins com d’aigües continentals.

La investigació que es porta a terme al CEAB té com a objectius generals identificar la diversitat d’organismes i entendre les seves funcions i interaccions en la naturalesa, així com l’aplicació d’aquest coneixement en l’ús i gestió racional dels recursos del nostre planeta i la predicció de respostes a modificacions ambientals. Es treballa amb una àmplia gamma d’estudis i aproximacions que van des de la composició bioquímica i genètica dels organismes fins a l’estructura i dinàmica de poblacions i ecosistemes.

Actualment busquen un/a tècnic/a de comunicació per el projecte LIFE RESQUE ALPYR (2022- 2026), un projecte de conservació internacional centrat a millorar l’estat de conservació dels ambients aquàtics d’alta muntanya als Pirineus i als Alps. El projecte continuarà el treball realitzat en dos projectes anteriors: LIFE LIMNOPIRINEUS (www.lifelimnopirineus.eu) i LIFE BIOAQUAE (www.bioaquae.eu). Les tasques a desenvolupar seran les de coordinació i execució de la difusió i comunicació del projecte, inclosa la web i xarxes socials, butlletins, notes de premsa, etc.

Requisits: Llicenciatura en ciències de la comunicació, biologia o ciències ambientals i preferentment un màster en comunicació científica. Experiència en la comunicació científica, coneixement d’anglès i català i unes bones habilitats per treballar en equip.

Contracte: El contracte que s’ofereix és a temps parcial a partir de l’1/3/2022 per un any prorrogable fins a cinc o fins a la finalització del projecte (desembre de 2026). La feina serà al Centre d’Avançats Estudis de Blanes (CEAB-CSIC), amb desplaçaments puntuals a la zona d’execució del projecte.

Data de lliurament: Els candidats hauran d’enviar el seu CV, una carta de motivació i cartes de recomanació abans del 15/2/2022 a lifelimnopirineus@ceab.csic.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *