Agrotecnico ofereix pràctiques extracurriculars en Comunicació Corporativa

Agrotecnio és un centre d’investigació d’excel·lència en ciències de les plantes, animals i aliments de la Universitat de Lleida (UdL) amb la missió de dur a terme investigacions fonamentals que sustentin els objectius estratègics de traducció i difondre les troballes i els resultats de les seves activitats de recerca a la societat en general. inclòs el sector privat.

Si vols desenvolupar-te professionalment en l’àmbit de la comunicació científica, en la Fundació Centre de Recerca en Agrotecnologia-Agrotecnio, centre de recerca en agroalimentació de Lleida, busquem un estudiant de Periodisme o Màrqueting Digital de la Universitat de Lleida per a realitzar unes pràctiques extracurriculars remunerades al nostre departament de Comunicació.

Descripció de les tasques:

  • Manteniment de la web d’Agrotecnio (WordPress): actualització de notícies i continguts
  • Suport en la publicació de continguts a les xarxes socials: Twitter i LinkedIn
  • Suport en la redacció d’articles de divulgació científica
  • Col·laboració en el desenvolupament d’esdeveniments: jornades, seminaris, portes obertes, etc.

Perfil:

Estudiant de la Universitat de Lleida

Horari i durada:

L’horari a realitzar són 20 hores setmanals, de 09.00 h a 13.00 h o de 10.00 h a 14.00 h, amb una durada de sis mesos i en la nostra seu al campus universitari de l’ETSEA.

El procés d’inscripció a l’oferta s’ha de formalitzar pel Portal de Pràctiques Externes de la Universitat de Lleida: http://www.udl.cat/ca/organs/vicerectors/voa/practiquesacademiques/PortalEntitats/

Codi de l’oferta: 2100314600PRT01

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *