AdSalutem Institute cerca personal de comunicador/a científic/a

AdSalutem Institute cerca personal de comunicació científica per donar suport a la persona responsable de comunicació tot redactant articles de divulgació, comunicats, etc. y en documentació científica.

AdSalutem Institute

AdSalutem Institute és un institut de medicina de la son que es dedica a la part assistencial, però també de recerca, docència i consultoria. Bàsicament, es basen en la importància de la medicina de la son per a la salut i en patologia complexa (càncer, trastorns de neurodesenvolupament, hipertensió arterial, obesitat, menopausa …).

Ofereixen un contracte a mitja jornada (20h/setmana) i salari segons el perfil de la candidatura.

Les persones interessades poden escriure un correu a csanmartin@adsalutem.healthcare

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *