Asimov: Molt més que robots – Taula rodona sobre el geni de la divulgació

El proper dijous 19 de novembre, a les 7 de la tarda, es celebra l’acte central de la iniciativa “Jo, Asimov”: una taula rodona per entendre com aquest noi de Brooklyn va acabar esdevenint un dels pares de la ciència ficció moderna i un referent per a la divulgació de, pràcticament, qualsevol disciplina.

I és que Asimov és molt més que robots! la seva producció literària es calcula en prop de 500 volums, que inclouen novel·la, relats i assajos de temes tan dispars com el funcionament del cos humà o la caiguda de l’imperi Romà. El seu geni visionari va anticipar innovacions que avui en dia ens semblen ben normals, com ara la supercomputació, internet, la intel·ligència artificial i moltes més! En parlarem en una taula amb tres convidats de luxe:

  • Xavier Duran, químic i divulgador científic, director del programa “El Medi Ambient” de TV3 des de fa més de 20 anys.
  • Sònia Estradé, física, divulgadora i professora de nanociències i nanomaterials a la Universitat de Barcelona.
  • Carlos Robles, escriptor, professor de literatura i humanitats i especialista en fanzines i subcultura.

L’acte central de la iniciativa “Jo, Asimov”, organitzada per l’ACCC, s’emetrà en streaming el proper dijous 19 de novembre, a les 7 de la tarda. Recolzen la iniciativa la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i l’Ajuntament de Barcelona a través del portal BCNCiència.

Apunta’t a l’activitat mitjançant aquest formulari per tal que t’enviem l’enllaç per assistir-hi com a recordatori: ENLLAÇ A LA SESSIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *