Participa al concurs de microrelats “Jo, Asimov”

Ets fan de la ciència? T’apassiona la tecnologia? Tens una història de robots que et ronda pel cap? No t’ho pensis més i participa al concurs de microrelats “Jo, Asimov”.

Podràs guanyar un fantàstic lot de llibres d’un dels autors més visionaris del segle XX, el creador de la “robòtica” i les seves famoses tres lleis, autor de la saga de La Fundació, un referent internacional de la ciència ficció, i un dels grans divulgadors científics de tots els temps!


Enguany celebrem el centenari del naixement d’Isaac Asimov, el 2 de gener de 1920. Per bé que d’origen rus, els seus pares es van trasladar al barri de Brooklyn, New York, quan ell tenia només tres anys. Malgrat cursar carrera científica (fou doctor en Química per la Universitat de Columbia), va dedicar-se plenament a l’escriptura i, especialment, a la ciència ficció i la divulgació científica i històrica. Va morir l’any 1992, a causa de les complicacions derivades de la SIDA. El seu llegat, de més de 400 obres, deixa grans referents com la “saga galàctica”, “La Fundació”, “Jo, robot”, “La fi de l’eternitat” o “Viatge al·lucinant”, entre d’altres.

Per a participar en el concurs, només has de registrar-te en AQUEST formulari, amb el teu nom complet i pseudònim, pujar el teu text, de màxim 400 paraules i, si vols, promocionar-lo via les teves xarxes socials amb els hashtags #JoAsimov i #microrelatsASIMOV. Hi haurà dues categories: Adult i Estudiant (ESO i Batxillerat). Consulta les bases del concurs en AQUEST enllaç.

Pots presentar els teus relats fins el dia 20 de novembre de 2020.

SOM-HI! Esperem els teus relats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *