Smart Barcelona cerca monitor/a científic/a

Smart Barcelona cerca un/a estudiant de tercer any o més de grau, màster, postgrau o doctorat per a participar com a monitor/a científic/a en un projecte educatiu.

Els requisits per aquest lloc de treball són:

  • Participació en la preparació i direcció d’esdeveniments científics interactius (busquem apropar els nens/es al dia a dia d’un laboratori, mitjançant el joc).
  • Interacció amb nens i nenes en espanyol/català i anglès (pels nostres esdeveniments passen molts nens i nenes, així que valorarem positivament si tens experiència!)
  • Participació en l’equip creatiu de joves científics i potencial de desenvolupament personal en el projecte.

Condicions de pagament:

  • 160 EUR per cap de setmana (divendres a la tarda, dissabte i diumenge dia sencer).
  • o bé 180 EUR / 2 divendres i dissabtes (divendres tarda + dissabte dia complet i el següent divendres tarda i dissabte).

Els dies de treball en el projecte són d’1 o 2 caps de setmana per mes, més la preparació durant la tarda del dia anterior a l’esdeveniment (divendres).

Com participar en el projecte:

  • Omple aquest formulari en anglès https://bit.ly/3an1bDr
  • Envia un breu vídeo selfie d’1 minut en anglès sobre tu i per què t’agradaria treballar en el projecte a marti@smart-barcelona.com i head@smart-barcelona.com amb l’assumpte “Monitor Smart-Barcelona Fall2020”.

Depenent del qüestionari i del vídeo, et convidarem a un procés de selecció en grup, en un ambient distès, en el qual t’explicarem el nostre projecte i et demanarem que ens expliquis algunes coses més sobre tu. L’entrevista grupal i la presentació del projecte es realitzaran al setembre de 2020. La invitació al procés de selecció, amb la data i el lloc exactes, els enviarem al teu correu electrònic.

Més informació sobre la vacant de monitor / a de Smart Barcelona: https://bit.ly/3gp0xXz

Més informació sobre els propers esdeveniments: https://smart-barcelona.com/es/schedule

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *