L’Institut de Ciències del Mar cerca personal de comunicació

Busquem una persona per portar part de la comunicació de l’Institut de Ciències del Mar. El CSIC finança algunes de les activitats del Pla Estratègic i això inclou ampliar l’oficina de comunicació i divulgació, de moment, per un contracte d’un any.

Necessiten un/a llicenciat/a o graduat/a en periodisme, periodisme científic, comunicació o semblant. També llicenciats en ciències del mar, biologia, geologia, química o ciències semblants que tinguin especialització o màster en comunicació científica o similar.

Si us interessa o coneixeu algú a qui li pugui interessar, contacteu Albert Calbet (acalbet@icm.csic.es) i ell us en donarà més informació i explicarà com s’ha de solicitar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *