New Space Economy: una oportunitat per a empreses

New Space Economy és una jornada matinal organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona amb el suport de l’entitat col·laboradora de l’ACCC, Knowledge Innovation Market (KIM). Tindrà lloc el 12 de febrer a la Casa Llotja (Barcelona) per parlar de les noves oportunitats de negoci que ofereixen les tecnologies espacials per a empreses tradicionals (automoció, agricultura, turisme, telecomunicacions, energia…) que vulguin millorar els seus serveis o rendibilitzar els que ja tenen.

Serà una jornada dinàmica plena de tertúlies i comptarà amb representants polítics, grans corporacions, universitats i centres tecnològics i d’investigació, startups, emprenedors/es i investigadors/es perquè aportin la seva visió sobre polítiques de foment, finançament, oportunitats i casos d’èxit reals.

A la jornada “New Space Economy: Oportunitats de negoci per a empreses” es parlarà de les polítiques de foment de la nova economia espacial i s’abordaràn temàtiques com tecnologies i possibilitats de la nova era, oportunitats d’emprenedoria al sector espacial, programes i ajuts de finançament i la possibilitat de col·lonitzar altres exoplanetes gràcies a la construcció de bases lunars amb tecnologia 3D.

Comptarem amb la presència de representants de la Generalitat de CatalunyaCambra de Comerç de Barcelona, ​​Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) y Agència Espacial Europea (ESA); empresas como SpaceSurGTD i Rokubun; i Universitats i centres de recerca com Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)Centro Tecnológico LEITAT i Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC).

Què és la New Space Economy?

És una tendència global que consta d’una sèrie d’innovacions tecnològiques i de model de negoci que han suposat una reducció important dels costos i que han donat com a resultat la prestació de nous productes i serveis que han ampliat la base de clients existents.

M’afecta a mi?

Ens afecta a tots/es, i no és només per a les empreses del sector espacial (al contrari!). És l’oportunitat d’usar, entre d’altres, dades de l’Observació de la Terra per a resoldre multitud de problemes actuals com ara els mediambientals, de turisme, d’aprofitament d’energies, de comunicacions, d’infraestructures, etc.

Més informació

Inscripcions gratuïtes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *