Scienseed cerca professional en comunicació científica

El termini per presentar candidatures és el 15 de març

Durant els propers mesos contractaran un nou comunicador científic a temps complet per unir-se al seu equip. Busquen persones talentoses, experimentades i motivades que estiguin disposades a treballar en un entorn dinàmic i vibrant.

 

 

Descripció de l’empresa

 

Scienseed SL és una agència de comunicació científica amb seu a Madrid. El nostre treball consisteix en dissenyar i desenvolupar estratègies de comunicació que siguin de manera creativa i científica precís Per això, ens especialitzem en una àmplia gamma de formats, incloent-hi vídeo, animació, web, disseny gràfic, publicacions, gestió comunitària, campanyes publicitàries, públics activitats de compromís, aplicacions i videojocs. Actualment treballem tant a nivell nacional com internacional projectes internacionals, on som responsables de la comunicació de grans investigacions consorcis finançats per la Comissió Europea. A més, tenim dues línies complementàries de treball impartint cursos de formació en comunicació científica i també realitzant recerca per avaluar i augmentar l’impacte de les nostres campanyes.

 

Requisits

 

  • Llicenciatura o equivalent en disciplines científiques, periodisme o comunicació.
  • Anglès i espanyol, ambdós fluïts.
  • Experiència en comunicació científica

 

Perfil professionalBusquen professionals amb capacitat de resolució de problemes i voluntat d’adaptació al funcionament d’una empresa petita però creixent. La posició del comunicador científic implicael disseny i execució de plans de comunicació a través de molts formats diferents, per tant, l’experiència en alguns d’aquests formats serà molt apreciada. A més, es valorarà la capacitat d’aprendre i la innovació en cada nou projecte. La posició requereix grans quantitats de creativitat, així com la capacitat de treballar en equips amb objectius a llarg mitjà i curt termini.Com presentar candidaturesVisiteu el lloc web a http://scienseed.com/recruitment/  i consulteu la posició oberta de comunicador de ciències, on trobareu informació sobre com presentar candidatures. El termini és el 15/03/2019. Les entrevistes poden començar abans que finalitzi el període de sol·licitud. La data d’inici estimada del contracte és d’abril / maig de 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *