Lavola Cosostenibilitat cerca responsable de projecte internacional

Contracte inicial per sis mesos a Madrid, Barcelona o Manlleu

Lavola Cosustainability és una empresa especialitzada en sostenibilitat, compromesa amb un món més sostenible, aliada amb les organitzacions, territoris i persones, als qui acompanyem en la seva transformació. Inspiren visió i estratègia en sostenibilitat. Aporten solucions per assolir els objectius marcats. Comuniquen per impactar positivament i promoure el canvi.

Busquem una persona autònoma, resolutiva i organitzada, amb experiència internacional i habilitats comercials  i de negociació, amb domini de la llengua anglesa i francesa i amb disposició per viatjar, proactiva i exigent, amb bones habilitats comunicatives ,consolidada experiència i coneixements en àrees d’especialització relacionades amb la gestió ambiental, la resistència urbana, l’economia verda, la innovació i/o el canvi climàtic i que senti afinitat amb els valors i objectius de la nostra empresa. 

 

La persona seleccionada s’incorporarà com a responsable de projectes internacionals dins l’àmbit de territoris per donar suport a les solucions de ciutat i territori i residus. Formarà part d’un equip orientat a la cerca i preparació de licitacions internacionals finançats per organismes multilaterals.  

 

Responsabilitats 

 

A l’equip internacional gestionaràs i implementaràs projectes tant a nivell nacional com internacional. Gestionaràs la sol·licitud i la contractació de projectes internacionals a l’Àfrica i Llatinoamèrica, focalitzant el treball a les propostes per a les solucions de ciutat i territori (planificació i avaluacions ambientals i socials) i de residus (plans de gestió de residus i dimensionament d’instal·lacions de gestió i tractament).  

 

Entre les teves responsabilitats destaquen

 

 • L’anàlisi, la identificació i el lideratge de les diferents oportunitats de negoci a nivell internacional. Concretament, identificant les oportunitats internacionals de finançament dels projectes en el sector ambiental i negociant amb els agents potencials del país en destí.
 • El desenvolupament i la implementació de l’estratègia comercial pels mercats internacionals.
 • La gestió de tot el cicle del projecte des de la redacció de la proposta fins a la implementació, el seguiment i el tancament del mateix.
 • La gestió de les activitats planificades, incloent el seguiment i l’enllaç amb els interessats. Caldrà la gestió amb persones expertes en la matèria, fer visites de camp i diverses reunions amb interlocutors diversos (governs ajuntaments, ministeris competents).
 • La realització d’avaluacions ambientals i la redacció d’informes i memòries tècniques. 

 

Requisits

 

 • Formació en  Ciències Ambientals, Empresarials, Economia, Enginyeria o similar. Es valorarà estar en possessió d’un  Màster o Postgrau en l’àmbit d’urbanisme, resiliència o residus. Imprescindible domini de l’anglès (nivell mínim d’Advance/ C1) i francès.
 • Experiència en preparació i seguiment de licitacions d’organismes multilaterals (WB, BID, CAF, AFBD, EUROPEAID…).
 • Serà imprescindible l’expertesa internacional en projectes relacionats amb territori i/o residus a Àfrica i/o Llatinoamèrica i la predisposició per viatjar.
 • Nivell avançat d’Excel. 

 

Oferim

 

 • Contracte inicial de 6 mesos (projecte estable).
 • Ubicació del lloc de treball: Barcelona, Madrid o Manlleu.
 • Jornada completa en horari flexible. Divendres de 8h a 15h.
 • Bon ambient de treball.
 • 4 setmanes de jornada intensiva (de 8h a 15h) a l’estiu.
 • Retribució negociable segons expertesa aportada per la persona candidata.
 • Retribució flexible.
 • Projecció i carrera professional dins l’empresa.
 • Teletreball (1-2 dies a la setmana).
 • Bonus anual per la consecució d’objectius.
 • Formar part d’una organització compromesa amb el medi ambient i que vetlla per fer del món un lloc més sostenible.

 

Les persones interessades han d’enviar el seu currículum a l’atenció de la Sarah Gutiérrez a persones@lavola.com amb l’assumpte següent: Responsable de projecte (Internacional).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *