Us convidem a la Primera Trobada de Socis i Sòcies de l’ACCC: Comunicant la Ciència

El 14 de juny convoquem la I Trobada de Socis i Sòcies de l’ACCC al Centre Cívic Vil·la Urània, on els socis podran explicar els seus projectes i iniciatives a altres membres de l’Associació.

Sabíeu que l’ACCC té més de 270 socis i sòcies? I que hi ha socis que escriuen en mitjans de comunicació de prestigi o que lideren projectes de comunicació de referència? Per conèixer tot això i molt més us presentem la “I Trobada de Socis i Sòcies de l’ACCC: Comunicant la Ciència”. 

 

El programa és el següent:

 

– 18:00h-19:00h Presentació de propostes dels socis i sòcies (5 min de presentació per proposta – microxerrada tipus Pecha Kutxa).

– 19:00h-20:00h Dinàmica participativa: compartim idees, establint sinèrgies, potenciant la col·laboració entre socis i sòcies de l’ACCC.

– 20:00h-20:30h Networking i aperitiu.

 

Envia la teva proposta de microxerrada de 5 minuts on expliquis breument un projecte o inicativa propis que vols compartir amb la resta de socis al següent formulari. En seleccionarem entre 10 i 12 propostes. Editat: No s’admenten més propostes.

 

Acte gratuït // Només per socis i sòcies de l’ACCC // Places limitades // Podeu assistir encara que no presenteu una proposta. 

 

Emplena el següent formulari per confirmar la teva assistència.

 

Consulta el programa detallat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *