Us convidem a la Primera Trobada de Socis i Sòcies de l’ACCC: Comunicant la Ciència

El 14 de juny convoquem la I Trobada de Socis i Sòcies de l’ACCC al Centre Cívic Vil·la Urània, on els socis podran explicar els seus projectes i iniciatives a altres membres de l’Associació.

Sabíeu que l’ACCC té més de 270 socis i sòcies? I que hi ha socis que escriuen en mitjans de comunicació de prestigi o que lideren projectes de comunicació de referència? Per conèixer tot això i molt més us presentem la “I Trobada de Socis i Sòcies de l’ACCC: Comunicant la Ciència”. 

 

El programa és el següent:

 

– 18:00h-19:00h Presentació de propostes dels socis i sòcies (5 min de presentació per proposta – microxerrada tipus Pecha Kutxa).

– 19:00h-20:00h Dinàmica participativa: compartim idees, establint sinèrgies, potenciant la col·laboració entre socis i sòcies de l’ACCC.

– 20:00h-20:30h Networking i aperitiu.

 

Envia la teva proposta de microxerrada de 5 minuts on expliquis breument un projecte o inicativa propis que vols compartir amb la resta de socis al següent formulari. En seleccionarem entre 10 i 12 propostes. Editat: No s’admenten més propostes.

 

Acte gratuït // Només per socis i sòcies de l’ACCC // Places limitades // Podeu assistir encara que no presenteu una proposta. 

 

Emplena el següent formulari per confirmar la teva assistència.

 

Consulta el programa detallat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *