EspaiNano cel·lebrarà el centenari del naixement del físic Richard Feynman

Post del soci, per Jordi Díaz.

●Els actes de commemoració començaran el mes de maig del 2018 amb diversos ctes en paral.lel i participaren diverses personalitats del mon  de la cultura, la investigació ii la ciutadania

●Es contemplen una sèrie d’activitats, que abasten les més variades disciplines i expressions artístiques, des de la ciència, la tecnologia, el teatre, la música, la creació audiovisual, passant per l’artesania, arts visuals, la fotografia i literatura, entre d’altres.

Durant maig del 2018 es duran a terme diverses activitats culturals i científiques, en diferents espais de la ciutat de Barcelona, per conmmemorar el centari del naixement d’una de les figures científiques més relevant del segle XX, el físic teòric americà, Richard P. Feynman.

 

Els organitzadors de la commemoració, el grup de comunicació i divulgació de les nanotecnologies de l’ACCC, EspaiNano l’esdeveniment, estan buscant la suma de voluntats de diverses institucions, que amb molt entusiasme s’uneixen a la tasca de donar a conèixer aquesta figura tan emblemàtica que tan impacte va tenir en el mon de la física, la nanotecnologia i la ciència en general.

 

Les activitats de l’esdeveniment s’estendran durant tot el mes de maig del 2018 amb activitats acadèmiques, activitats artístiques i exposicions, seminaris i tallers que ompliran la ciutat de Barcelona de molta ciència. 

 

“És una festa de voluntats per millorar a través d’un personatge la nostra vida quotidiana, de la nostra comunitat i donar a conèixer un personatge que va marcar diferents disciplines científiques i que va marcar el camí de molts científics i oltes persones”.

 

L’objectiu principal dels actes és apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania, als nens i nenes de la ciutat fi al públic en general, amb diverses activitats científiques i no científiques. En les activitats  participaran científiques, artistes, nens, joves i les persones que vulguin.

 

Per presentar l’acte, es convoca a totes les persones interessades a l’acte de presentació que tindrà lloc el proper 28 de novembre a l’Ateneu de Barcelona de la ciutat de Barcelona a les 19h.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *