Temes més destacats del mes de juny

Durant el mes de juny s’han enviat gairebé 150 correus electrònics a la llista de de l’ACCC.

Entre els més de cent correus enviats aquest més de juny han destacat especialment els agraïments als creadors del programa radiofònic  de divulgació científica “Pa ciència, la nostra”, Daniel Arbós i Màrius Belles, que va gravar els seu últim programa.   Molts membres de la llista han lamentat la noticia i han volgut agrair-los les bones estones que han passat escoltant el programa i també desitjar-los sort en les seves pròximes aventures que, com ells mateixos han confirmat, continuaran estan molt lligat amb la divulgació científica.

La resta de correus també han cobert una gran varietat de temes, per exemple, s’ha presentat el documental “Cíborgs entre nosaltres” o la novel·la amb l’aigua al coll; s’han anunciat els 100 anys del naixement de Richard Feynman; es critica un article de Rosa Montero a “El País Semanal” en el qual defensa que l’homeopatia és una teràpia eficaç; etc.

En cas de voler estar al dia dels temes més discutits entre els comunicadors científics de Catalunya subscriu-te a la llista seguint les següents instruccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *