Beques per visitar el Grenoble Innovation for Advanced New Technologies

Adreçades a membres de l’ACCC que siguin periodistes en actiu

L’European Union of Science Journalists’ (EUSJA) ofereix 20 beques per a periodistes socis de les seves entitats membres, com és l’ACCC, per visitar el Grenoble Innovation for Advanced New Technologies (GIANT) del 23 al 25 d’octubre d’aquest 2013. Aquestes beques, que cobreixen les despeses l’allotjament i els àpats, estan adreçades a periodistes en actiu o freelancers. Les persones seleccionades hauran de fer-se càrrec dels costos de viatge.

 

En cas d’estar interessat/da, cal escriure un correu electrònic a secretaria-tecnica@accc.cat abans del proper 25 de juliol amb les següents dades: nom i cognoms, telèfon, mitjà/ns per als que es treballa i breu descripció curricular en anglès.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *