L’Agència Espacial Europea (ESA) busca monitors per a un campament a Itàlia

L’ESA Space Camp són unes jornades de campaments que s’organitzen cada any en un lloc europeu diferent i que estan adreçades als fills del personal de l’Agència Espacial Europea amb una edat compresa entre els 8 i els 17 anys.

 

Així, en aquesta ocasió les jornades se celebraran a la localitat italiana de San Rossore (Pisa). L’organització i selecció del personal està a càrrec de Dovec’èaria, associació que va guanyar la licitació per organitzar l’ESA Space Camp 2011.

D’aquesta manera Dovec’èaria cerca monitors que sàpiguen com desenvolupar les tasques a realitzar i que tinguin facilitat de tracte amb la gent.

Els candidats seleccionats formaran part d’un equip internacional de 12 a 16 monitors (homes i dones en la mateixa proporció) a càrrec d’un administrador. Cada monitor tindrà sota la seva responsabilitat un equip integrat per 9 nens durant el temps que duri el campament, incloses nits i caps de setmana. Els monitors desenvoluparan un paper actiu a les activitats del campament d’acord amb els seus antecedents i habilitats.

Els sol·licitants han de tenir entre 19 i 29 anys, dominar l’anglès. També es valoraran altres idiomes europeus. Son necessaris parlants nadius de francès, alemany, italià i espanyol. Cal tenir experiència en Ciència (especialment astronomia i física) i/o teatre i dansa i/o esport i/o medi ambient i/o arts (sobre tot artesania, fotografia i escriptura) i/o turisme sostenible. A més cal tenir experiència prèvia amb nens i/o adolescents, ser responsable, motivat, entusiasta i amb excel·lents habilitats de comunicació. Finalment, els candidats han de ser capaços de treballar en un equip internacional.

El termini de sol·licituds és el 20 de febrer.

San Rossore, Pisa, Itàlia 
Formació: 8 a 10 abril 2011 
Formació prèvia al campament: 13-15 juliol 2011 
Campament Espacial: 16 al 30 juliol, 2011 

Contactes: dovecearia[at]cgfs.it i olivotto[at]cgfs.it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *