“Tron” arriba al “Calaix de Ciència”

El dimarts 30 de novembre, a les 18.30 hores, s’obre de nou el “Calaix de ciència” al Campus de la Comunicació UPF. La sessió consisteix en un cinefòrum entorn a la pel·lícula Tron (Steven Lisberger, 1982). Es tractaran temes com ara la realitat virtual, les noves tecnologies de la informacio i la comunicació, l’evolució de la computació o el futur del cinema davant l’auge d’Internet.

 

 

Participaran Jaume Ripoll, director editorial de Cameo i director de projecte de Filmin, Jordi Delgado, professor del Departament de Llenguatge i Sistemes Informàtics (UPC) i investigador col·laborador del Laboratori de Sistemes Complexos (UPF), i David Sierra, de la Unitat de Desenvolupament Tecnològic en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC). Moderarà el debat Octavi Planells (OCC-UPF).

 

“Calaix de ciència” és un cicle audiovisual dedicat a la informació i a la divulgació científica més actual, on també hi ha espai pel debat, que organitza l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), amb la col·laboració de l’Observatori de la Comunicació Científica (OCC-UPF).

 

Informació d’interès:

T’esperem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *