L’ACCC convoca el V Premi Joan Oró

TERMINI AMPLIAT FINS EL 10 GENER DE 2009.

 

La cinquena edició del Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica ja s’ha convocat, per part de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) amb el patrocini del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, de la Generalitat de Catalunya.  El premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica s’atorgarà a l’article que millor descrigui la tasca de recerca de l’autor o autora. El text podrà tenir la forma d’assaig o de reportatge. Els originals estaran redactats en català i hauran de ser inèdits. El límit d’edat dels participants serà de 35 anys. El treball guanyador serà publicat en algunes publicacions en llengua catalana. S’atorgarà un primer premi de 1000 euros al guanyador, i un màxim de tres accèssits optatius, dotats amb 350 euros cadascun. L’objectiu d’aquesta iniciativa és incentivar en el jovent investigador la capacitat per comunicar el contingut i el valor de la seva recerca científica i facilitar la publicació del seu treball de divulgació en els mitjans de comunicació.

Bases del premi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *