Papers de Comunicació Científica

Papers de Comunicació Científica és el butlletí de l’ACCC.

Inclou un editorial signat pel president de l’Associació o per algun dels diferents membres de la junta directiva, una secció dedicada a informacions internes, alguns apunts sobre l’actualitat científica, una agenda, articles de col·laboradors i el “Racó de la llengua”.

 

Amb una periodicitat bimestral, el primer número es va publicar el juliol-agost del 1996. Des del mes d’octubre de 2004, passa a publicar-se trimestralment, amb un format més extens i amb més apartats de reflexió i de treball..

 

L’edició electrònica dels darrers números del butlletí Papers de Comunicació Científica està disponible en format pdf.

 

Papers de Comunicació Científica  2006

2005

2004

2003

2002

2001

2000 

1999

1998 

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *