Castellano   English
03-09-2019

La UVic-UCC continua apostant per la lectura científica entre els joves

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya presenta una nova edició de dos dels seus projectes emblemàtics, dirigits a fomentar la lectura de caire científic entre el públic general, incloent alumnat universitari, preuniversitari i de cicles formatius. Es tracta de la 13ª edició de Tertúlies de Literatura Científica i la 8ª del Premi Llegim Ciència.


Tertúlies de Literartura Científica


Enguany, pel curs 2019-2020, la UVic-UCC celebrarà la 13ª edició d'aquest projecte, en el qual tindran el goig de conèixer personalitats que es preocupen per fer arribar la divulgació científica a la població i que ens ofereixen l’oportunitat de llegir els seus llibres d’assaig i de conèixer-los a la UVic-UCC. Entre els ponents podrem trobar Arcadi Navarro, Andreu Veà Baró, Miquel Porta i Evelyn Segura, entre d'altres.

 

Al següent enllaç podreu trobar les dates de cada tertúlia i aquí podreu descarregar el tríptic del programa.


Premi Llegim Ciència

 

Aquest curs, el certamen literari dirigit a 3r i 4t d'ESO celebra la seva 8a edició, en la que es proposa la lectura de l'extraordinària novel·la “El ayudante de Darwin; de Vicente Muñoz Puelles. Agar Editorial, 2009”.

 

En el següent enllaç trobareu les bases del premi en format tríptic.


Julita Oliveras, sòcia de l'ACCC i responsable del programa Ciència i Societat de la UVic-UCC, ens convida amb entusiasme a assistir-hi: "Com a membres del jurat, hi ha diverses persones que som sòcies de l’ACCC, i ens agrada compartir-ho amb tots vosaltres. Us convidem a assistir en algunes de les activitats que us puguin interessar!"