Castellano   English
10-03-2016

Jordi Balaguer: "Gràcies a l'ACCC puc conèixer professionals amb altres experteses diferents a la meva"

Entrevista al soci responsable del Grup d'emprenedoria

Oriol Recasens (ACCC).  Aquest hivern no serà recordat justament per un marcat fred, però el vespre del passat 3 de març l'ambient era bastant fresc. Un ambient que propicia la cerca d'un bar on poder gaudir d'aquella ja recorrent trobada de divulgadors i comunicadors científics impulsada per l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), el Beer for science. En aquesta ocasió la trobada va tenir lloc al barceloní bar La Xalupada.

11-02-2016

Trobada: "Opcions per emprendre projectes de divulgació"

Li seguirà una nova edició de "Beer for science"

En cas que et dediquis o et vulguis dedicar de forma professional a la comunicació científica i tinguis interès en crear la teva pròpia empresa o ser autònom en aquest àmbit, el Grup d'emprenedoria de l'ACCC -coordinat pel biòleg i soci Jordi Balaguer- et convida a la seva nova trobada oberta per tractar temes d'interès que afecten els professionals que es dediquen a la divulgació per compte propi. La trobada tindrà lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya 10, 1r de Barcelona) el vinent 3 de març, a les 18h. En cas de voler assistir-hi, cal escriure un correu a secretaria-tecnica@accc.cat.

11-04-2014

Reunió del Grup d'emprenedoria

Nova trobada de freelancers de la comunicació científica impulsada per l'ACCC

Lidia Montes (ACCC). Amb un punt de partida que pretén divulgar i comunicar la ciència i oferir serveis professionals, es reunia el passat 8 d'abril una desena de persones que es dediquen a la comunicació científica de forma professional per compte propi convocats i convidats pel Grup Emprenedoria de l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) al Col·legi de Periodistes de Catalunya. Va ser-hi present Raül Toran, vicepresident de l'ACCC.

17-03-2014

L'ACCC et convida a participar a la trobada del seu grup d'emprenedoria

Una trobada per compartir experiències i problemàtiques entre els professionals per compte propi de la comunicació i divulgació científiques

El vinent 8 d'abril tindrà lloc, a les 18.30, una nova reunió del grup d'emprenedores i emprenedors de l'ACCC, al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya 10, 1r). L'objectiu d'aquesta trobada és compartir experiències d'èxit, bones pràctiques, l'ús de determinades eines o problemàtiques al voltant de la comunicació científica a la qual es dediquen els treballadors per compte propi.

03-10-2013

Vine a la reunió del grup d'emprenedoria de l'ACCC

Una trobada per compartir experiències i problemàtiques professionals entre els membres de l'associació

El proper 10 d'octubre tindrà lloc, a les 17.00, una nova reunió del grup d'emprenedores i emprenedors de l'ACCC, al Museu Blau de Ciències Naturals de Barcelona (Plaça Leonardo da Vinci, 4-5. Parc del Fòrum). L'objectiu d'aquesta trobada és compartir experiències d'èxit, bones pràctiques, l'ús de determinades eines o problemàtiques al voltant de la comunicació científica a la qual es dediquen els treballadors per compte propi que estan associats a l'ACCC.

12-07-2013

Nova reunió del grup d'emprenedoria de l'ACCC

La propera trobada tindrà lloc a l'octubre

A. Mauricio i R. Permuy (ACCC). La Casa Orlandai de Sarrià, un dels 14 centres cívics de Barcelona gestionat pels veïns, va acollir el passat 9 de juliol als freelance i emprenedors de l'àmbit de la divulgació especialitzada en ciència en la segona trobada del Grup d'emprenedoria de l'Associació Catalana de Comunicació Científica.

26-06-2013

Vine a la nova trobada d'emprenedors i emprenedores de l'ACCC

Activitat adreçada als membres de l'associació

El passat 28 de maig l'ACCC va iniciar l'activitat del seu Grup d'emprenedoria, format per empresaris, freenlacers i treballadors per compte propi, membres de l'ACCC, que van decidir formar aquest col·lectiu per reunir-se periòdicament per resoldre problemàtiques professionals comunes i compartir experiències d'èxit. Així, el dimarts 9 de juliol, a les 18.00, tindrà lloc una nova trobada d'aquest grup a la Casa Orlandai (Carrer de Jaume Piquet, 23, Barcelona) adreçada a totes les persones de l'associació que en tinguin interès. En cas de voler assistir-hi cal enviar un correu electrònic a Nahia Barberia (nahia.barberia1237650357@186644966formasnaturales.com), i a Pau Senra (pauspetit1237650357@186644966yahoo.es).

03-06-2013

1a trobada del Grup d'emprenedoria de l'ACCC

La propera trobada es preveu celebrar a l'estiu

A. Mauricio i R. Permuy (ACCC). Una dotzena d'emprenedors de l’àmbit de la comunicació científica van tenir una cita el passat 28 de maig a l'Espai Mandarina, situat al cor del barri barceloní de Gràcia, per compartir els seus coneixements, experiències i projectes com a treballadors de l'àmbit de la comunicació i divulgació científiques per compte propi, cercant «trobar solucions a problemes comuns», com va apuntar Raül Toran, vicepresident de l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), en un esdeveniment organitzat per Nahia Barberia, sòcia de l'associació, i Pau Senra, soci i, a més, membre de la seva Junta.

24-05-2013

Vine a la trobada d'emprenedors de l'ACCC

Activitat adreçada als membres de l'associació

L'ACCC vol impulsar i donar suport a l'emprenedoria i per això vol impulsar un Grup d'Emprenedors, en el que participen diferents professionals que treballen per compte propi en diverses àrees de la comunicació científica. Així, el proper dimarts 28 de maig, a les 17.00, tindrà lloc una trobada del grup a l'Espai Mandarina (Carrer Montseny, 12, Barcelona) adreçada als socis i sòcies de l'entitat que siguin freelancers, emprenedors, tinguin una idea de negoci o simplement els interessi el món de l'emprenedoria a temps complert o parcial. En cas de voler assistir-hi cal enviar un correu electrònic a Nahia Barberia (nahia.barberia@formasnaturales.com), i a Pau Senra (pauspetit@yahoo.es).