Castellano   English
02-11-2017

Temes més destacats de l'octubre a la llista de l'ACCC

Els correus que s'han rebut a la llista de l'ACCC durant el mes d’octubre inclouen una gran varietat de temes

Durant el mes d’octubre s’han enviat gairebé 200 correus a la llista de l’ACCC sobre una gran varietat de temes, d’entre els quals en destaquen principalment tres.


Un dels temes que ha generat més debat entre els membres de la llista van ser els incendis que es van produir a Galícia i Portugal i la resposta que van donar les administracions. Es va voler subratllar que les causes d’aquests incendis són multifactorials. Alguns membres també van voler destacar la importància de la visió a llarg termini a l’hora de prendre decisions sobre els boscos. 

 

A partir d’un dubte a l’escola dels fills d’un membre de la llista sobre el dinosaure Velociraptor, alguns membres van suggerir diversos recursos sobre dinosaures molt interessants. Des d’un il·lustrador científic especialitzat en dinosaures als experts de l’Instititut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP). Alguns llistaires van aprofitar per recordar els dinosaures menys mediàtics de la Península, sobre els quals es pot trobar informació al projecte "Dinosaures dels Pirineus" de l’ICP. 

 

Finalment, un altre dels temes més comentat va ser la petició per part de la Casa Golferichs de propostes de ponents per una conferencia sobre vacunes que estan preparant. Altres membres de la llista van respondre amb recomanacions de persones expertes en el tema que han participat en altres actes similars. 

 

Com cada mes també s’han compartit altres articles d’interès general

 

En cas de voler subscriure-s'hi, cal seguir les següents instruccions.