Castellano   English
03-03-2017

Cinc beques per un viatge d'estudis a Estonia per periodistes científics membres de l'EUSJA

Un viatge d'estudis que permet a periodistes i investigadors compartir el seu dia a dia. 

L'Associació d'Estònia de Periodistes Científics, juntament amb el Consell de Recerca Estonià, conviden a cinc periodistes membres d'alguna de les associacions de l'EUSJA (European Union of Science Jounalists' Association) —entre les quals l'ACCC— a un viatge d'estudis a Estònia del 14 al 16 de juny del 2017.

28-02-2017

Beques per un viatge d'estudis a Heidelberg

L'EUSJA disposa de 25 beques per a periodistes científics per participar en un viatge d’estudis a Heidelberg, del 9 al 12 de maig de 2017.

L’EUSJA (European Union of Science Journalists’ Association) disposa de 25 beques per a periodistes científics membres d'alguna de les seves associacions –entre les quals l'ACCC–  per participar en un viatge d’estudis a Heidelberg, del 9 al 12 de maig de 2017.

10-03-2016

Beques per participar a la trobada anual de Lindau amb científics premiats amb el Nobel

Poden presentar-s'hi periodistes en exercici de l'ACCC

Del 26 de juny a l'1 de juliol, Lindau acollirà la 66a trobada entre investigadors i científics guardonats amb el Nobel a la qual poden participar periodistes. L'European Union of Science Journalists' Associations (EUSJA) ofereixen beques que cobreixen el desplaçament i l'allotjament per a periodistes en exercici -siguin de plantilla d'un mitjà o freelancers- que pertanyin a associacions que formin part de l'EUSJA, com ara l'ACCC.

02-09-2015

Beques per assistir al congrés "Falling Walls 2015" a Berlín

Adreçades a periodistes

L'European Union of Science Journalists' Associations (EUSJA) disposa de 10 beques per a periodistes -de les seves entitats membres, com ara l'ACCC- que dessitgin assitir al congrés Falling Walls 2015, que se celebra a Berlín el 8 i 9 de novembre. El programa és molt variat i s'hi presenta la situació de la recerca més puntera en molts àmbits de la ciència. El termini per fer arribar una sol·licitud és el 25 de setembre.

01-09-2015

Beques per a periodistes per visitar l'Extreme Light Infrastructure a Praga

Una nova infraestructura de recerca europea

L'European Union of Science Journalists' Associations (EUSJA) disposa de 15 beques per a periodistes científics membres d'alguna de les seves associacions -entre les quals l'ACCC- per assistir del 18 al 20 d'octubre a la inauguració de l'edifici multifuncional Extreme Light Infrastructure (ELI) i visitar les obres de construcció d'aquesta nova infraestructura científica a Praga. El termini per presentar-hi sol·licituds és el 3 de setembre.

22-07-2015

Beques per al 18th European Health Forum

A la localitat austríaca de Gastein

L'European Union of Science Journalists' Associations (EUSJA) disposa de set beques per a periodistes científics per assistir al Forum Europeu de Salut que se celebra anualment a Gastein (Àustria), i que  enguany tindrà lloc del 30 de setembre al 2 d'octubre.

22-05-2015

Beques per al Heidelberg Laureate Forum a l'agost del 2015

L'ACCC disposa de beques que es poden sol·licitar fins al 18 de juny

Com en edicions anteriors, l'European Union of Science Journalists' Associations (EUSJA) ofereix beques als socis/es de les seves entitats membres, com ara l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), per tal d'assistir a la 3a edició del Heidelberg Laureate Forum, que tindrà lloc a Alemanya del 23 al 28 d'agost del 2015. Els ajuts estan adreçats a membres de l'ACCC que exerceixin com a periodistes, ja sigui de forma permanent o com freelancers.

23-04-2015

Beques per assistir al 9è Congrés Europeu del Dolor a Viena

Del 2 al 5 de setembre

L'European Union of Science Journalists' Association (EUSJA) ofereix beques pels periodistes o freelancers que siguin socis o sòcies de les seves entitats membres, com ara l'ACCC, per assistir al 9è Congrés Europeu del Dolor que se celebrarà a Viena del 2 al 5 de setembre. Les persones interessades heu d'enviar un correu a secretaria-tecnica@accc.cat amb còpia a mercepiqueras@gmail.com amb nom i cognoms, mitjà de comunicació on treballeu o col·laboreu (en anglès i posant enllaços que ho evidenciïn), correu electrònic, telèfon mòbil i una breus línies de motivació en anglès per assistir-hi. El termini és el 27 de maig.

28-01-2015

Beques per visitar el Reactor Experimental Termonuclear Internacional al sud de França

Adreçades només als membres de l'ACCC que treballin com a periodistes

Vols conèixer en primera persona una de les col·laboracions científiques del món que cerca establir la fusió com a font d'energia sostenible? L'European Union of Science Journalists' Associations (EUSJA) posa a l'abast de les seves entitats membres, com ara l'ACCC, beques per visitar les instal·lacions del Reactor Experimental Termonuclear Internacional (ITER), dedicat a l'estudi de l'energia atòmica. Les persones participants en aquest study trip, previst per al 18 i 19 de maig d'enguany, podran conèixer aquest indret situat al sud de França en el centre Cadarache a Saint-Paul-lès-Durance (a les Boques del Roine). En el següent enllaç podeu descarregar el programa preliminar.

13-01-2015

Beques per assistir a la trobada amb científics guardonats amb premis Nobel a Lindau

Adreçades a membres de l'ACCC que treballen com a periodistes

Un any més, els organitzadors de les reunions de Lindau amb científics guardonats amb el premi Nobel col·laboren amb l'European Union of Science Journalists' Associations (EUSJA) i ofereixen algunes beques d'allotjament per a periodistes membres de les associacions que pertanyen a l'EUSJA, com ara l'ACCC.

16-09-2014

Beques per a membres de l'ACCC per assistir al Berlin Falling Walls Labs & Conference

Adreçades només a socies i sòcies que siguin periodistes en un mitjà o freelancers

L'European Union of Science Journalist's Association disposa de 10 beques per a periodistes que dessitgin assitir al congrés Falling Walls 2014, que se celebra a Berlin els dies 8 i 9 de novembre. El programa és molt variat i s'hi presenta la situació de la recerca més puntera en molts àmbits de la ciència. Podeu veure'n el programa i altra informació aquí.

16-05-2014

Beques per a homenatjar l'any de la ciència a Rússia

El viatge inclou una sèrie de visites a centres de recerca de Rússia

La European Union of Science Journalists' Associations (EUSJA) i l'equip d'All Russia Science Festival ofereixen beques per a periodistes europeus d'associacions integrades en l'EUSJA, com ara l'ACCC, per assistir a un seguit d'activitats programades per All Russia Science Festival a Moscou del 23 al 27 de setembre.

25-04-2014

Beques per assistir a l'ESOF2014

Una oportunitat per als membres de l'ACCC

L'European Union of Science Journalist's Association (EUSJA), entitat de la qual forma part l'ACCC, ofereix tres beques de 500 euros a joves periodistes per assistir al Euroscience Open Forum (ESOF) de 2014 que tindrà lloc a Copenhaguen del 21 al 26 de juny d'enguany.