Castellano   English
27-03-2018

Autor de llibres educatius de ciència a Science Bits

Contracte indefinit a jornada completa

Les nostres unitats didàctiques estan dissenyades segons el model d'ensenyament constructivista de les 5E i utilitzen una gran quantitat de continguts multimèdia interactius (simuladors, vídeos, animacions, exercicis interactius, etc) per desenvolupar un aprenentatge basat en la investigació i el descobriment, i centrat en el desenvolupament de les competències bàsiques. Science Bits es pot utilitzar com a substitut dels llibres de text o com a material complementari.El projecte Science Bits ofereix als docents un conjunt de propostes didàctiques que els ajuden a ensenyar ciències de manera motivadora pels seus estudiants. 



Podeu trobar més informació del projecte a la nostra web www.science-bits.cat i en els vídeos que tenim al canal de youtube, especialment recomanem els vídeos següents: 








Oferta de feina a Science Bits per un autor de continguts multimèdia de ciències per l'Educació Secundaria:

Es requereix: llicenciatura de Física o Química, experiència en el camp de l’educació i experiència en el camp de la creació o l’edició de continguts educatius científics. Imprescindible bon nivell de català i castellà.

Es valorarà: treballs realitzats anteriorment com a autor o editor de continguts educatius científics, experiència docent, experiència en el camp de la divulgació científica, experiència en el treball en equip i nivell d'anglès.

Tipus de contracte: contracte indefinit a jornada completa. Treball presencial a Barcelona. Incorporació immediata.

Qui estigui interessat en l'oferta ha d'enviar el seu currículum vitae i una carta de presentació a la direcció de correu electrònic següent: workwithus@science-bits.com